GündemManşetSpor

BODRUMSPOR İLK HAFTA SARIYER’İ KONUK EDECEK

fikstur_cekimiTFF 2. ve 3. Lig’de 2017 – 2018 Sezonu fikstür çekimi yapılırken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk karşılaşmasını 26 Ağustosta Bodrum’da Sarıyer ile oynayacak.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı.

TFF 2 ve 3. Lig’de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk karşılaşmasını Bodrum Şehir Stadı’nda Sarıyer ile oynayacak.

ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018’de yapılacak.

B.B. Bodrumspor ligin ilk yarısında Sarıyer ile Bodrum’da oynayacağı ilk karşılaşmanın ardından deplasmanda İnegölspor, içeride Sancaktepe Belediyespor, deplasmanda Amed Sportif Faliyetler, İçerde Afjet Afyonspor, deplasmanda Kastamonu 1966spor, içerde Keçiörengücü, deplasmanda Hatayspor, içerde Tokatspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu, içerde Sivas Belediyespor, deplasmanda Tuzlaspor A.Ş., deplasmanda Bucaspor, içerde Menemen Belediyespor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor, içerde Eyüpspor, deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu