AsayişGündemManşet

ARACINI PARK ETTİĞİ GİBİ BULAMADI!…

IMG_8704Bodrum’da park halindeki bir hafif ticari aracın üzerine direk devrildi.

Eski Çeşme Mahallesi Caferpaşa Caddesi üzerindeki bir zeytin ağacının dalı henüz belirlenemeyen bir nedenle kırılarak önce bölgedeki telefon kablosunun üzerine ardından da yere düştü.  Düşen dalın etkisiyle gerilen telefon kablosu bağlı olduğu ahşap direği yıkınca direk hemen yanındaki 48 TZ 343 plakalı hafif ticari aracın üstüne düşerek maddi hasar oluşturdu.

Bir süre sonra bölgeye gelen araç sahibi Türker Türk, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Aracının ve olay yerinin fotoğrafını çeken Türk, zararının karşılanması için tutanak tutarak yetkili mercilere başvurdu.

Ailesi ile birlikte Caferpaşa Caddesi üzerinde bir apart otel işleten 24 yaşındaki Türker Türk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada  “Araba burada park halinde duruyordu. Ben de sabah yürüyerek alışverişe gittim. Giderken hiç bir şey yoktu, döndüğümde ise bu manzara ile karşılaştım.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu