GündemHayatMekan

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ŞİİR

Tepecik Cami-BodrumTepecik Camii’nde yaz kuran kurslarına devam eden öğrenciler, kendi yazdıkları bayrak, vatan ve şehit temalı şiirleri aileleri için okudular.

Yaz tatili boyunca Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Tepecik Camii’nde yaz kuran kurslarına giden 30’a yakın öğrenci, camii imamı Yüksel Kılınçarslan önderliğinde bayrak, vatan ve şehit temalı şiirler yazdılar. Öğrenciler bugün sabah saatlerinde camii içerisinde düzenlenen programda yazdıkları şiirleri ailelerine okudular. Programda çocuklarının şiirlerini dinleyen ailelerin oldukça duygulandığı görülürken program sonunda ebediyete intikal eden şehitlerimiz için dualar okundu.

Program sonrası konuşan cami imamı Yüksel Kılınçarslan, şu bilgileri verdi:

“Biz bugün tarihi Tepecik Camii’nde çocuklarımızla birlikte tüm şehitlerimiz anmak, birlik beraberlik günümüzde çocuklarımızla bayrak sevgisini, vatan sevgisini ve şehitlerimiz yad etmek için bir aradaydık. Kuran-ı Kerim okuduk, dualar ettik. Öğrencilerimiz şiirlerin hepsini kendileri yazdı, biz sadece yönlendirdik. Çocuklarımıza dedik ki ‘Çocuklar biz 14 Temmuz günü şehitlerimiz anma programı yapacağız. Sizlerden ricamız bayrak, vatan ve şehit sevgisini anlatan şiirler yazıp gelin’ dedik. Bu şiirler çocuklarımızın internetten ve kitaplardan yararlanarak hazırlayıp gelmiş olduğu şiirlerdir.”

Program sonunda Yüksel Kılınçarslan öğrenciler ve ailelerine Türk Bayrağı hediye etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu