AsayişGündemHayatManşet

POLİS ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA İKRAMI…

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu ve Muğla İl Emniyet Müdür yardımcısı Osman Kara yı Bodrum Belediye meydanında şehitlerimiz için lokma dağıttı.

Emniyet müdürünü lokma tezgahı başında lokma döküp halka dağıtırken görenler önce şaşırdı. Emniyet Müdürü Yörükoğlu kendisine “müdürüm hayırdır Allah kabul etsin “ diye soran vatandaşlara hem lokma verdi hem de “şehitlerimiz için lokma döktürdük” cevabını verdiğini duyan vatandaşlar teşekkür etti, gözleri doldu.

Bin kişilik lokma dağıtan Bodrum Emniyet Müdürü Yörükoğlu’nun yanındaki takım elbiseli kim diye araştıran vatandaşlar, mavi takım elbiseli kişinin de Muğla İl Emniyet Müdür yardımcısı Osman Kara olduğunu öğrenince “ Allah razı olsun bu vatan evlatlarımıza, Allah rahmet eylesin şehitlerimize “ diye dua ettiler.

Aşıl Altunkaya isimli bir vatandaşta yere çömelip dua ettikten sonra basın mensupların verdiği yanıtta “ Bu Vatan hepimizin onlar bizim için şehit oldu o kahramanların kıymetini bilmek lazım, Allah rahmet eylesin” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu