GündemManşet

MOTORCULAR TERÖRE LANET İÇİN SÜRDÜ

Türk Chopper MK'nın öncülüğünde Bodrum'da Teröre Lanet SürüşüTürkiye’nin birçok bölgesinde faaliyet gösteren Türk Chopper MK’nın öncülüğünde Bodrum’da “Teröre Lanet Sürüşü” gerçekleştirildi.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla Türk Chopper MK’nın Bodrum’daki üyeleri  “Teröre Lanet Sürüşü” gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 motorsikletçinin katıldığı eyleme Bodrum’da faaliyet gösteren bazı sürüş derneklerinden üyeler de katıldı.

Konacık Aveneum AVM önünden başlayan sürüş Bodrum Belediye Meydanı’nda son buldu. Burada şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılması ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla eylem sona erdi.

Gerçekleştirdikleri  “Teröre Lanet Sürüşü”  hakkında Kent Haber’e konuşan Türk Chopper MK üyesi Toros Alev geçtiğimiz günlerde Ankara’daki terör saldırısında ve Diyarbakır’daki terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için teröre tepki eylemi gerçekleştirme kararı aldıklarının belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’de son günlerdeki terör olaylarından duyduğumuz rahatsızlığı dile getirmek için motorsiklet severler olarak hep beraber toplandık. Burada Türk Chopper MK üyelerinin yanısıra diğer kulüplerden ve ferdi olarak katılan arkadaşlarımız da var. Biz sadece sesimizi duyurmak istiyoruz, başka bir amacımız yok” dedi.

Alev, eylemlerine destek veren herkese teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu