ÇevreGündemManşet

HAVALAR DAHA DA ISINACAK

bodrum_sıcak havaÜlke genelinde beklenen ısı dalgalanması nedeniyle Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar artarak devam edecek.

Bodrum’da Ramazan Bayramının birinci gününden itibaren sıcak hava kendini iyice hissettirirken, sıcaklıkların önümüzdeki günlerde daha artması tahmin ediliyor. Ülke genelinde yaşanacak ısı dalgalanması nedeniyle vatandaşların özellikle güneşin tepe noktalarda olduğu sırada uzun süre güneş altında kalmamaları öneriliyor. Isı dalgasının yaşandığı anlarda 40 derecelik hava sıcaklıkları 46-47, 30 derecelik hava sıcaklıkları ise 40 dereceye kadar çıkabiliyor.

Bodrum’da da hava sıcaklıklarının hafta sonuna kadar en yüksek 40 derece olması tahmin edilirken, özellikle Cumartesi günü 42-43 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor. Yaşanabilecek ısı dalgalanması da düşünüldüğünde Bodrum’da bu hafta sonu aşırı sıcak yaşanması bekleniyor.

Bölgemizde yaşanacak aşırı sıcakların ardından sıcaklıkların hafta başı itibari ile mevsim normallerine dönmesi tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu