EkonomiGündemManşetMekanTurizm

Swissôtel Bodrum Beach Hotel Satıldı

Yeni Sahibi Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Oldu

 

Bodrum’un en prestijli konaklama oteli ve tatil evlerinin yer aldığı Bodrum Turgutreis’te bulunan Swissôtel Bodrum Beach Hotel’in yatırımcı ve işletmecisi olan Çağdaş Holding, mülkün Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na satıldığını duyurdu. Konuyla ilgili olarak, Çağdaş Holding CEO’su Dağlarca Çağlar da satış işlemlerinin tamamlandığına dair açıklama yaptı.

Çağlar yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Çağdaş Holding olarak Bodrum’da 1987 yılından bu yana yaptığımız yatırımların en Özeli olarak tanımlayabileceğimiz ve 2015 yılından bu yana hizmet veren Swissôtel Resort Bodrum Beach Otel işletmemizin satış anlaşmasını, Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile imzalamış bulunuyoruz. Bu anlaşma gereği oteli, mülkü ve İşletmesiyle birlikte devrediyoruz. Otel Accor Gruba bağlı Swissôtel markasıyla Hizmet vermeye devam edecek. Her iki taraf için de hayırlısı olsun.”

Swissotel Bodrum Beach 26 bin 586 metrekarelik bir arsanın 11 bin 806 metrekarelik bölümüne sahip. Denize sıfır konumdaki arsa turizm bölgesinde yer alıyor ve 0.75 emsal yapılaşma hakkı var. 12 bin 908 metrekare kapalı, bin 35 metrekare teras alanına sahip tesiste toplam 70 oda ve süit yer alıyor. Tesiste bin 200 metrekare plaj alanı ile biri 713, diğeri bin 427 metrekare alanlı iki iskele bulunuyor. Swissotel aynı zamanda 1584 metrekarelik uygulama alanıyla Türkiye’nin en büyük, dünyanın da üçüncü büyük dikey bahçesini barındırıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu