GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’A İKİ YENİ TRANSFER

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına Afyon karahisar kampında devam eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor tecrübeli file bekçisi Kaya Tarakçı’yı renklerine bağladı.

Tecrübeli kaleci, Gaskispor’da profesyonel olduktan sonra sırasıyla, Gaziantepspor, Gazişehir FK, Kocaelispor, Kayseri Erciyesspor, Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu, Kartalspor, Atiker Konyasspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve son olarak Çaykur Rizespor’da forma giydi.

Her iki ayağını da kullanabilen, çabukluğu ve refleksleri ile göze çarpan tecrübeli file bekçisi, soğukkanlılığı ile de oynadığı takımlarda her zaman güven veren bir kaleci olarak dikkat çekti. Tarakçı, Süper Lig’de 49, TFF 1.Lig’de 142, TFF 2. Lig’de 55, Türkiye Kupasında ise 39 maçta forma giydi.

Kaya Tarakçı ayrıca, Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor ile Süper Lig’e çıkma sevinci yaşarken, yine Atiker Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupasını kazanma sevincini yaşadı.

Öte yandan Bodrumspor genç stoper Muhammet Özkal’ı da renklerine bağladı.
Kocaeli Birlikspor’da profesyonelliğe geçiş yapan 1999 Doğumlu Muhammet Özkal, geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile bir çok takımın dikkatini çekerken, B.B.Bodrumspor’un karşısında da forma giyen oyuncu, bu karşılaşmada da sahanın en iyilerindendi. Hava toplarındaki hakimiyeti, çabukluğu ve enerjisi ile göze çarpan oyuncu, geçtiğimiz sezon tüm maçlarda da forma giydi.
Muhammet Özkal yeşil beyazlı ekip ile Afyonkarahisar kampında çalışmalar başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu