GündemHayatManşet

SARİYE-SAFFET ÇEBİ CAMİNDE İFTAR GELENEĞİ

Konacık iftarKonacık Sanayi Sitesi’nin hemen yanında bulunan camide 30 gün boyunca 30 farklı hayırsever iftar yemeği düzenliyor. İftar yemeğine sanayi esnafının yanı sıra Bodrum’dan da çok sayıda vatandaş katılıyor.

Sariye – Saffet Çebi Camii İmamı Zafer Karaağaç, şunları söyledi:

“Genel olarak sanayi esnafından yardımlar alıyoruz, biz aracı olarak yapmak istedikleri hayırları ulaştırmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının 30 günü boyunca biz burada iftarlarımızı yapıyoruz. Sanayi esnafı ve diğer vatandaşlarımız geliyor. Hep beraber iftarlarımızı açıyoruz, daha sonra çayımız var, çayımızı içiyoruz. Ardından akşam namazını hep birlikte kılıyoruz. Allah hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı hayırları kabul eylesin. Biz onlara vesile olmaya çalışıyoruz, aracılık yapıyoruz. 3 senedir bu geleneği devam ettiriyoruz. İnşallah burada olursak gelecek sene ve daha sonraki senelerde bu organizasyonları devam ettirmeye çalışacağız.”

Akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açan Bodrumlular ardından akşam namazlarını kılıp kendilerine ikram edilen çaylarını içiyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu