GündemHayatManşetSpor

ÖZEL SPORCULARIMIZ BAŞARILARLA DÖNDÜ

ozel_sporcular (2)Özel Olimpiyatlar Muğla Bölge Oyunlarına katılan Bodrumlu özel sporcular Bodrum’da veliler ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen oyunlara yaklaşık 300 özel sporcu katılırken, Bodrum’dan da Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Halk Eğitim Merkezi ve Yahşi Özel Eğitim Merkezinin  sporcuları gösterdikleri performans ve kazandıkları birinciliklerle Bodrum’a döndü.

Atletizm, masa tenisi, yüzme, karma futbol ve karma basketbol branşlarında gerçekleşen oyunlarda Bodrum Halk Eğitim Merkezi Basketbolda A Grubu birincisi olurken, B.B. Bodrumspor ikinci oldu. Basketbol B grubunda ise Yahşi Özel Eğitim Merkezi ikinci olurken, masa tenisi branşında Yahşi Özel Eğitim Merkezi birinci oldu.

Yüzme branşında ise Bodrumlu özel sporcular büyük başarı gösterirken, Zeynep Elhan Yazıcı 50 metre sırt da ve 50 metre serbest de birinci, Mehmet  Erünlü 25 metre ve  50 metre serbestte birinci, Aypar  Öztürk 25  metre serbest de üçüncü, Ömer Cenk  Malseven 25 metre serbest de birinci, 50 metre de ikinci, Semih köse 50 metre erkeklerde  birinci, Tolga Memişoğlu 50 metre erkeklerde ikinci oldu.

Bodrumlu özel sporcular ile birlikte antrenörler Gökben Özbay, Yılmaz Çetin, Ebru uysal, Alper Tuncer, Ayten Özhan yılmaz, Gökben Özbay ve Burcu benli Muğla’daki yarışmalara katılırken, antrenörler yarışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muğla’daki yarışmalarda dereceye giren özel sporcular Mayıs ayında İzmir Ege Üniversitesi’nde düzenlenecek olan ulusal oyunlara katılarak Bodrum’u temsil edecekler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu