AsayişGündemManşet

BAYRAKTEPE’DE YANGIN

yangınTurgutreis Mahallesinde, otluk ve makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 2 dönüm alan zarar gördü.

Bayraktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.  Tepelik ve sarp bir alanda çıkan yangını gören vatandaşlar durumu ihbar etti.

Dar ve dik yollardan ulaşımın sağlandığı bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bodrum Grup Amirliği çalışanları, 2 itfaiye aracı ile intikal etti. Ekipler rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılma eğilimi gösteren yangına kısa sürede müdahale etti. Bu esnada yangın mahalline gelen Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

İtfaiyenin Yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışması yapıldı. İtfaiye ve jandarma yangının çıkış nedeni ile ilgili bölgede inceleme yaptı. Olayda yaklaşık 2 dönüm otluk ve makilik alan zarar gördü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu