GündemHayatManşet

VALİ ÇİÇEK, ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BSN_02Muğla Valisi Amir Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Programda, Vali Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu,  şehit yakınları, gaziler ile çok sayıda davetli yer aldı.

Programda yaptığı konuşmasına şehitlere ve ebediyete irtihal etmiş gazilere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Vali Çiçek,  onların emanetlerini en iyi şekilde korunduğunu söyledi.

Şehitlerin emanetlerine sahip çıkılması ve gelecek nesillere bunun öneminin anlatılmasının gerektiğini işaret eden Vali Çiçek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Şehitlerimize yapılacak en büyük iyilik budur. Bizler emanetlere en iyi şekilde sahip çıkan bir milletiz. Şehitlerimizin  bize bıraktığı emanetleri olan anneleri, babaları, kardeşleri, eşleri ve çocukları, gazilerimizin emanetleri bizler için çok önemlidir. Bu emanetler bizim baş tacımız. Sizler için ne yapsak azdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanındayız.”

Şehit aileleri ve gazilerin gelecek günlerde kutlanacak Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Çiçek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir bayram geçirilmesini diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu