GündemManşetSpor

BODRUMSPOR 2. LİG’E HAZIRLANIYOR

Bodrumspor_stad_antrenmansaha (3)2017-2018 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da stad ve tesislerde yenileme çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan B.B.Bodrumspor’un maçlarını oynadığı Bodrum Şehir Stadı’nda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Bodrum Şehir Stadı’nda başlayan çalışmalar kapsamında sahanın zemini, soyunma odaları ve tribünlerde yenileme çalışmaları başladı. Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonunda stadın seyirci kapasitesi 5 bin kişi olacak.

Yeni Antrenman Sahası Yapılıyor…

B.B. Bodrumspor’un Gümbet’te bulunan tesislerinin yanında bulunan boş arazide de antrenman sahası yapımı için çalışmalara başlandı. Saha ve koşu pistinin yapılacağı antrenman sahası tamamlandığında B.B. Bodrumspor’un antrenmanları dışında belirlenecek saatlerde vatandaşlarında spor yapmasına açık olacak antrenman sahasının yaklaşık 1 ay içinde bitirilmesi bekleniyor.

Öte yandan Gümbet Tesisleri’nin yanına yapılan ek hizmet binası da tamamlanarak hizmete geçti.

Yalı Çiftlik Tesisleri Yenileniyor…

B.B. Bodrumspor’un sezon öncesi ve devre arası kamplarını gerçekleştirdiği Yalı Çiftlik Tesisleri’nde de bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Futbolcuların ve teknik ekibin sezona daha iyi hazırlanmaları ve Bodrum’a yakışan bir tesis için Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ise Temmuz ayı başında bitirilmesi planlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu