GündemManşet

THE SUNDAY TİMES YAZARINDAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

the sunday times ziyareti (1)Turizm kenti Bodrum’un güzelliklerini keşfederek İngiltere’de Bodrum hakkında bir makale kaleme alacak olan The Sunday Times seyahat yazarı Chris Haslam, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Caresse Resort & SPA tarafından turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında Bodrum’a davet edilen İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden The Sunday Times’ın seyahat yazarı Chris Haslam, Bodrum’a hayran kaldı. Bodrum’da bulunduğu süre boyunca yarımadayı gezerek turizm faaliyetleri hakkında bilgi alan Chris Haslam, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti ve röportaj yaptı. Ziyarette Haslam’a, Caresse Resort ve SPA Bodrum Genel Müdürü Makis Antonatos ile otelin satış ve pazarlama direktörü Selçuk Kurtul eşlik etti.

Turizmde en önemli etkenlerden birinin güvenlik olduğunu ifade eden Chris Haslam, gördüğü kadarıyla Bodrum’un çok huzurlu, yerli yabancı herkesin burada rahatça tatil yapabildiklerini söyledi. Bodrum’daki bu güven ortamının nasıl sağlandığı sorusunun cevabını Başkan Mehmet Kocadon’dan alan Haslam ayrıca Bodrum ile ilgili merak ettiği çeşitli sorularını da yönelterek röportajını tamamladı.

Ziyaret için The Sunday Times yazarına teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Türkiye’de hatta dünyada, huzuru arayanların en önemli adresi Bodrum’dur. Özgürlüklerin ve hoşgörünün hakim olduğu Bodrum öyle bir yerdir ki, burada herkes kendi Bodrum’unu yaşar. Gencinden yaşlısına Bodrum, her kesime hitap edebilecek düzeyde sosyal yaşamı, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dünya üzerinde en önemli destinasyonların başında gelir. Eğlence ve huzur Bodrum’da hep bir aradadır. Bodrum’un bu huzur dolu ortamını korumak için de belediye olarak gerek güvenlik güçleriyle gerekse de sivil toplum kuruluşlarıyla aralıksız olarak koordineli bir şekilde çalışmalar yapıyoruz, haftalık toplantılar düzenliyoruz.” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu