AsayişGündemManşet

BİR AVUKAT VE BİR POLİSTE VAR ARALARINDA….

Bodrum-Göçmen KaçakçılığıBodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından göçmen kaçakçılığı suçu ile mücadele kapsamında başlatılan soruşturmada,  İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliğince bu tarihe kadar yapılan 6 ayrı yakalama işleminde toplam 79 göçmen, 4 adet tekne, 43 adet can yeleği, 12 adet şişme can simidi ele geçirilmesi sonrasında,  Bodrum Sulh Ceza Mahkemesinden alınan kararlar çerçevesinde Bodrum merkezli, Fethiye, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Sakarya ve Manisa illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Yapılan eş zamanlı operasyonlarda aralarında biri avukat ve biri Polis Memuru olmak üzere 13 şahıs yalanlanmış olup; firari olan şahıslarla ilgili yakalama çalışmalarının ise devam ettiği, ev ve işyerlerinde arama-el koyma faaliyetleri icra edilerek gözaltına alınan şüphelilerin Emniyetteki işlemleri sonrası Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edileceği bilgisine ulaşıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu