GündemKültür SanatManşet

GÜMÜŞLÜK’TE FESTİVAL GENÇ MÜZİSYENLERLE BAŞLADI

15.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali “Kumda” başladı. Sistem A.Ş’nin Eğitim Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Kumda konserleri, Gümüşlük sahilindeki Toprak Evde Kontrbas masterclass öğrencilerinin konseriyle start aldı. Ülkemizin önde gelen kontrbas sanatçılarından Fora Baltacıgil tarafında verilen ustalık sınıfına katılan genç yetenekler, gecenin sonunda sertifikalarını eğitmenlerinden ve geceye katılan Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın elinden aldılar.

13 yıldır yurt içinden ve yurt dışından 1200 civarında genç yeteneğe farklı enstrüman dallarında sertifika veren ve gençleri dünyanın önde gelen eğitmen/sanatçıları ile buluşturan Gümüşlük Festival Akademisi, bu yıl yine 5 ayrı dalda gerçekleşecek. Önceki akşam Gümüşlük’ün eşsiz güzellikteki gün batımında Sistem A.Ş’nin destekleriyle gerçekleşen Fora Baltacıgil ustalık sınıfı öğrencilerinin verdiği konser klasik müzikseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu