GündemManşet

YENİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

kıyı ege belediyeler birliğiMilas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yeniden Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin Encümen üyeliğine seçildi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Narlıdere Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıya katılan üye belediye başkanları ile birlikte Belediyeler tarafından yapılacak ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Kıyı Ege Belediyeler Birliğine üyelik başvurusunda bulunan Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, İstanbul ili, Kartal ilçe Belediyesi, Ardahan ili, Çıldır ilçe Belediyesi,  Afyon ili, Kılıçarslan  ilçe  Belediyesi,  Balıkesir ili, Erdek  ilçe  Belediyesi, Aydın ili, Efeler  ilçe  Belediyesi, Aydın ili, Koçarlı ilçe  Belediyesi, Kırşehir ili, Kaman  ilçe  Belediyesi, Sinop ili, Gerze  ilçe  Belediyesi, Çanakkale ili, Biga  ilçe  Belediyesi, Bursa ili, Mudanya  ilçe  Belediyesinin başvurularını değerlendirilerek birliğe üyelikleri oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda üyelikleri kabul edilen belediyeler ile birlikte Kıyı Ege Belediyeler birliği ailesi daha da genişlemiş oldu.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplantısında 2017 yılı Encümen ve Komisyon üyelerini belirlemek için bir oylama düzenlendi. Bu oylamaya göre ise Kıyı Ege Belediyeler birliği tarafından 2017 yılı Encümen ve Komisyon üyeleri listesi açıklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu