EkonomiManşet

BODRUM AŞIĞI YABANCILARIN BULUŞMASI

INTERNATIONS Bodrum asigi yabancilarin bulusmasiBodrum’da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi’ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi. 

Dünya üzerinde 2 milyon 370 bin üyesiyle 112 farklı ülkede şubesi bulunan, dünyanın en geniş network ağı olarak faaliyetlerini sürdüren Internations, özellikle kendi ülkelerinin dışında yaşayan insanların bir buluşma noktası. Bodrum’da ise 2 bin 370 üyeye sahip olan Internations Bodrum grubu, aralarında Türk dostları da olsa daha çok Bodrum’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlardan oluşuyor. Zaman zaman farklı mekanlarda bir araya gelerek toplantılar düzenliyor, özel günleri bir arada kutluyor. Mekan olarak en son Sugar and Salt’ta bir araya gelen Bodrum’daki Internations üyeleri, hep birlikte keyifli bir akşam yemeği yiyerek hoş sohbetler eşliğinde güzel bir buluşmaya daha imza attı.

Bu yıl tüm dünyada 10. yılını kutlayacak olan Internations, eventlar eşliğinde büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Internations Bodrum yetkililerinden Chris Drum Berkaya, Susan Marechal ile Andre Schmitz açıklamalarında; Bodrum’da da aynı tarihlerde, Internations Bodrum olarak güzel bir kutlama programı hazırlayacaklarını belirtti.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu