GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, TÜRK METAL KIRIKKALE SPOR’U KONUK EDECEK

Bodrumspor_kirikkale_hazirliklari (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Türk Metal Kırıkkale Spor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Batman deplasmanında Batman Petrol Spor A.Ş.’yi 1-0 mağlup ederek grubunda lider olan B.B. Bodrumspor, seyircisi önünde oynayacağı Türk Metal Kırıkkale Spor maçını da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Hafta boyunca Türk Metal Kırıkkale Spor maçının hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor karşılaşma öncesi son antrenmanını Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Takımın antrenmanını izleyen B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise Pazar günü oynanacak önemli karşılaşma öncesi tüm taraftarları Bodrum Şehir Stadı’na davet ederek şunları söyledi;

“ Sezon başından bu yana söylediğim gibi bu sene orta bütçeli bir ekip oluşturduk ama hedefimiz belli. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu oyuncu ekibine ve teknik ekibimize sonuna kadar güveniyoruz ve bizlere güvenen Bodrum halkını mutlu edebilmek için çok iyi çalışıyoruz. Bu Pazar Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacağımız Türk Metal Kırıkkale Spor maçına da kalbinde Bodrumspor sevdası olan tüm Bodrumluları davet ediyorum. Lider takımımızın lider taraftarını Bodrumsporumuza desteğe bekliyoruz.”

B.B. Bodrumspor teknik direktörü Necati Erkmen ise takımın Türk Metal Kırıkkale Spor maçına çok iyi hazırlandığını belirterek şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz hafta son dakikada attığımız gol ile liderliği ele geçirmiştik biliyorsunuz. Bu bize çok büyük moral oldu. Bu hafta da çok iyi hazırlandık, sakat oyuncularımız iyileşti. Şu anda maça hazırız. Buradan taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum, lider bir takımın lider oyuncuları lider taraftarla ortaya çıkar. Onları Pazar günü yine bekliyoruz. Bugüne kadar verdikleri desteği yine versinler, çok daha iyi günler olacak.”

Bodrumspor ile Türk Metal Kırıkkale Spor arasında Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15.30.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu