ManşetSpor

Bisikletçiler Bodrum’dan Yola Çıktı

15. Gökova Bisiklet Turu Bodrum'da Başladı

 

Muğla Bisiklet Derneğinin düzenlediği 15. Gökova Bisiklet Turu, Bodrum’dan start aldı.

Bir araya geldikleri kamp alanından hareket eden 200 bisikletli, ulaştıkları Bodrum Antik Tiyatro’yu gezip, turun başlangıcı anısına fotoğraf çektirdi.

Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve spor yapmanın teşvik edilmesinin amaçlandığı tura katılanlar, “Arabadan in, bisiklete bin” sloganı attı.

Fotoğraf çekimini tamamladıktan sonra katılımcılar, çam ormanları ve zeytin bahçelerinin bulunduğu bölgeden geçecekleri Kızılağaç ile Yalı Mahallesi yönünde yola çıktı.

Muğla Bisiklet Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Coka, gazetecilere, farklı illerden sporcuların katıldığı turun bu sene başladığı yer olan Bodrum’da biteceğini söyledi.

Gökova Körfezi’nde koyları gezerken, geçen yaz çıkan orman yangınlarının etkili olduğu bölgelerden de geçeceklerini belirten Coka “Turumuz 5 gün sürecek. Yaklaşık 250 kilometre olacak. Günde ortalama 50 kilometrelik rotalar tasarlandı.” ifadelerini kullandı.

Marmaris escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu