AsayişGündemManşet

MİLAS’TA FUHUŞ OPERASYONU

milas-fuhuş operasyonuMilas ve Güllük’te, Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün koordinesiyle Milas Grup Amirliği ekiplerince yapılan iki ayrı operasyonda fuhşa aracılık, fuhuş ticareti yaptıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda Milas’ta bazı şahısların iş bulma vaadiyle yurt dışından gelen yabancı uyruklu kadınların çaresizliklerinden faydalanarak fuhuş yaptırdıkları, fuhuş yapmaları için aracılık ettikleri bu şekilde haksız ekonomik kazanç sağladıkları tespit edildi ve 2 Mayıs’ta düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte zorla fuhşa sevk edildikleri değerlendirilen 2 Kırgızistan, 1 Kazakistan uyruklu olmak üzere 3 yabancı kadının ifadesine başvuruldu.

Milas merkezde yapılan bir diğer operasyonda, iki kişi de gözaltına alındı.
İki şüpheli “Fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken diğer 10 şüphelinin de Cuma günü “Fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu