GündemManşet

VALİ ÇİÇEK, RİCHARD MOORE İLE AKYAKA’DA BULUŞTU

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard MooreMuğla Valisi Amir Çiçek, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ile Akyaka’da bir araya geldi.

Programa Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla Bölgesi İngiltere Fahri Konsolosu Doğan Tugay katıldı.

Muğla’nın her yıl yaklaşık 1,5 milyon İngiliz turiste ev sahipliği yaptığını belirten Vali Çiçek, Muğla’nın iklim, tarih ve doğal güzellikleri açısından alternatif turizm türlerine çok uygun olduğunu anlatan Çiçek, turizm çeşitliliği yönünden Muğla ve ilçelerinin ülke sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

Büyükelçi Richard Moore ise Muğla’daki misafirperverlikten çok mutlu olduğunu söyledi.

Ülkelerinden Türkiye’ye gelen turistlerin en fazla Muğla’yı tercih ettiğini anlatan Moore, vatandaşlarının Muğla’da kendilerini güvende hissettiklerini dile getirdi.

“Muğla’da doğal güzellikler, tarihi yapılar ve en önemlisi Türk misafirperverliği bizi çok etkiliyor. Ben de sık sık buraya ailemle geliyorum. “dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu