GündemHayatManşet

BAŞARILI ÇOCUKLARA TATİL

öğrenciler tatildeMuğla ve Aydın’daki Sevgi Evlerinde kalan yaklaşık 150 başarılı çocuk düzenlenen proje kapsamında, 23 Nisan tatili için Bodrum’a geldi.

Gümbet Koyundaki Rexene Resort Hotelde hafta sonu tatili yapan çocuklar çeşitli aktivitelerle güzel anlar yaşıyorlar.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Muğla Valiliğinin desteklediği projede, özellikle sevgi evlerinde kalan başarılı çocuklara Bodrum’da iki günlük tatil imkanı sağlandı.

Bodrum’daki Rexene Resort Hotel yönetimi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların otellerinde tatil yapmaları yönündeki isteği üzerine çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışma sonrasında, Muğla’nın Menteşe Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu’ndan 51, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sevgi Evleri’nde kalan 20 çocuk ile Aydın’ın çeşitli bölgelerindeki sevgi evlerinde kalan 80 çocuk belirlenerek tatil imkânı sağlandı.

Havanın soğuk olması nedeniyle havuza giremeyen çocuklar deniz kıyısında keyifli dakikalar yaşadılar. Otel içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan çocuklar otelin her türlü imkanından faydalandırıldılar.

Geziye katılan Fatma Nurol isimli öğrenci, çok keyifli anlar yaşadıklarını dile getirerek şöyle konuştu:

“Vali babamızın düzenlediği Bodrum gezisine katıldım, seçildim. Bu keyfi bütün arkadaşlarım tatsın isterdim. Şuan çok mutluyum burada çok eğleniyorum. Bir sürü keyifli şeyler sunuluyor önümüze. Her türlü şeyden yararlanabiliyoruz. Yani çok mutluyum, arkadaşlarımla birlikte.”

Etkinlik çerçevesinde bazı gönüllü annelerde çocuklara eşlik etti.

Çocuklarla birlikte Muğla’dan gelen gönüllü anne Hatice Kenber, etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Etkinliğimiz, Vali Beyin ve Jandarmanın ortak düzenlediği, başarılı çocuklar için düzenlediği 23 Nisan için düzenlenmiş bir etkinlik. Onlara hediye olarak düzenlemiş bir etkinlik.

Güzel vakit geçiriyorlar, hepsi de çok memnunlar. Çok heyecanlı bir şekilde geldiler. Otel ortamını görecekleri için çok heyecanlıydılar.”

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muammer Durmaz, “Hedefimiz, çocuklarımıza toplum içerisinde, en güzel şekilde, en sağlıklı şekilde birey olarak kazandırabilmek. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.” diyerek bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

“Çocuklar ve Jandarma Elele Hep Birlikte Tatile” adı verilen projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu