GündemHayatManşet

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA DAĞITILDI

lokma4Marmaris Belediyesi Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen kahraman Mehmetçikler için lokma dağıttı.

Türkmenistan Parkı’nda düzenlenen lokma etkinliğine vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ali Acar da etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Başkan Ali Acar etkinlikle ilgili, Şanlı ordumuzun terör gruplarına karşı yürüttüğü bu mücadelede Türk ulusunun kalbinin Mehmetçikle birlikte olduğunu ifade ederek, şehitlere rahmet dileme ve onları saygıyla anma adına etkinliği gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Kaymakam Yüksel de “Askerlerimiz canı pahasına şehit olmayı göze alarak görev yapıyor. Onlarla fiziken beraber olmasak da dualarımızla birlikteyiz. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a ve personeline lokma dağıtımı için teşekkür ediyoruz.” dedi. 2 saat boyunca devam eden etkinlikte 3 bin kişilik lokma dağıtıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu