GündemManşetSpor

İHTİSAS EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

Türkiye Futbol Federasyonu Altyapı Küçük Kızlar Voleybol Grup Eleme Müsabakaları Bodrum’da oynanıyor.

Gümbet Mahallesi’ndeki Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Bodrum İhtisas Spor’un yanı sıra Isparta Bölge Spor, Park Antalya Gençlik Spor Kulübü ve Denizli Belediye Spor mücadele veriyor.

Dün yapılan grup eleme maçlarında Park Antalya Gençlik Spor Kulübü, Isparta Bölge Spor’u 3-0 mağlup etti. Bodrum İhtisas Spor ise dün oynadığı maçta Isparta ekibini 3-0 yenerken bugün oynadığı maçta Antalya temsilcisine aynı skor ile mağlup oldu.

Grup elemelerinin gözlemcilerinden İbrahim Keleş, Kent Haber’e yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Türkiye Voleybol Federasyonu Küçük Kızlar Yaş Grubu müsabakaları Bodrum’da devam ediyor. Muğla’yı temsilen Bodrum İhtisas Spor Kulübü’nün yanı sıra Antalya, Denizli ve Isparta’dan takımlar katılıyor. Maçlar yarın sona erecek ve grup birincisi olan takım belli olacak.” diye konuştu.

Yarın sona erecek maçlar sonunda grup birincisi olan takım Mayıs Ayı içerisinde Konya’da yapılacak Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu