GündemHayatManşet

BODRUM’DAN SURİYE’YE YARDIM

IMG_0623Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Suriye’de bulunan öğrencilere yardım amaçlı yaklaşık 2 bin öğrencinin 1 yıllık kırtasiye ihtiyacı toplandı.

Toplanan yardım kolileri Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu bahçesinden kamyonlara yüklendi. İl milli eğitim müdürlüğünde toplanacak olan yardım malzemeleri Suriye’ye yola çıkacak.

İlkokulu bahçesinde, yardım kamyonlarının uğurlanması dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in de katıldı.

Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, yardımların toplanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Muğla Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı kampanyaya Bodrum’dan da destek verdiklerini belirten Yılmaz, “Suriye’deki, özellikle El Bab’daki çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için bir kampanya başlatılmıştı. Bodrum olarak biz de bu kampanyaya katıldık.” dedi.

Bodrum’dan 2 bin 500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşıladıklarını belirten Yılmaz, “Toplanan ihtiyaç malzemelerini kamyonlara yükledik ve bugün dualarla uğurluyoruz. Suriye’de büyük bir zulüm var. Çocuklarımızın hepsi masum. Onlara bir şeyler yapabilmek gerçekten çok güzel.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yardım malzemeleri dualarla Muğla’ya uğurlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu