GündemHayatManşet

VASİYETİ ÜZERİNE KADAVRA OLDU

VASİYETİ ÜZERİNE KADAVRA OLDUBodrum’da vefat eden 95 yaşındaki Muzaffer Erenus vasiyeti üzerine kadavra oldu.

1922 yılında İstanbul’da doğan ve uzun yıllar İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimleri arasında yer alan, Muzaffer Erenus 95 yaşında Bodrum’da vefat etti. Vasiyet olarak cansız bedeninin kadavra olmasını isteyen Erenus son isteği yerine getirildi. İzinleri alınarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp fakültesine Erenus’un bedeni kadavra olarak verildi.

Vasiyeti üzerine kadavra olan Erenus bugün öğle namazının ardından Bitez Rüştü Kaynak camisinde cenaze namazı kılındı. Yakınlarının da katıldığı cenaze namazında Erenus’un yiyeni olan Ayşe Ersoy uykusunda rahat bir şekilde vefat ettiğini ifade ederek “bir takım rahatsızlıkları vardı ama uykusunda rahat bir şekilde öldü onun için çok seviniyoruz. Kendisini kadavra olarak 9 Eylül üniversitesi tıp fakültesine bağışlamıştı. Gözü arkada kalmayacak vasiyeti yerine geldi. Bizde bu yüzden çok mutlu olduk. Çok istiyordu böyle birşeyi ben öldükten sonra tıp fakültesi öğrencileri yararlansın benim bu bedenimden dedi ve öylede oldu” ifadelerini kullandı.

Cenaze namazının ardından Erenus’un yakınlar tabutunun başında hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilen fotoğrafların ardından Erenus’un cansız bedeni cenaze aracına koyularak İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp fakültesine gitmek üzere yola çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu