AsayişGündemManşet

MİLAS’TA FECİ KAZA:2 ÖLÜ, 23 YARALI

Milas’ta iki kişinin ölümü ve toplam 23 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazada, karşı şeride geçerek yolcu servisine çarpan otomobil sürücüsünün sigarasını yakmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edildi.

Kızlarının sağlık sorunları nedeniyle Muğla’ya hastaneye gitmek için Bodrum istikametinden Milas’a doğru yola çıkan sürücü Mustafa Türnüklü idaresindeki 35 N 7258 plakalı araç, iddiaya göre sürücünün sigarasını yakmak istediği sırada direksiyon hakimiyetinin yitirilmesiyle karşı şeride geçerek kaza yaptı. Otomobilin karşı yönden gelen Ferhat Önel hakimiyetindeki 48 S 4065 plakalı yolcu servisiyle çarpışmasıyla her iki araç sürücüsü de olay yerinde hayatını kaybetti.

Feci kazada yolcu minibüsünde bulunan Mustafa Peksoy, Güllü Peksoy, Musa Turgut, Emrah Aladağ, Gülcihan Bakar, Hayriye Rüzgen, Sergülay Öskan, Turan Bencik ve Gülten Kaçar isimli yaralılar 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine, Nazife Menteşe, Kadriye Yıldırım ve Yaşar Yıldırım Bodrum Devlet Hastanesine, Ayşegül Dıngıl, Feriştah Süne, Züleyha Avcı Bodrum Özel Amerikan Hastanesine, Hülya Kılıç isimli yaralı ise olay yerine gelen ambulansla Bodrum Özel Acıbadem Hastanesine, Şermin Acar, Gülay Altılı, Hülya Bektaş, Sultan Külahlı ve Nurgül Öskan isimli yaralılar ise Özel İzan Hastanesinde tedavi altına alındı. Yolcu servisinde bulunan yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Araç kullanırken sigarasını yakmak istediği sırada kaza yaptığı öne sürülen 35 N 7258 plakalı otomobilin sürücüsü Türnüklü’nün kızları İlknur Türnüklü ve İlkay Türnüklü de Özel İzan Hastanesine kaldırıldı. Yetkili kaynaklardan alınan bilgiye göre; yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden sürücülerin naaşları, ön otopsi için Milas 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Meydana gelen olay sonrasında Bodrum-Milas Karayolu, 30 dakika boyunca trafiğe kapandı. Öte yandan kazayla ilgili güvenlik ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

 

Haber: Volkan Yıldız

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu