GündemManşetSpor

TIRHANDİL CUP’DA HEYECANLI GÜMÜŞLÜK ROTASI

Tırhandil Cup 2019-2020 Kış Trofesi, hafta sonu yapılacak 5. Ayak yarışları ile devam edecek.

TYF, Türkiye Yelken Federasyonu’nun programlı yarışları arasında yer alan ve toplam 6 ayaktan oluşan Tırhandil Cup 2019-2020 Kış Trofesi’nde finale bir kala, heyecan giderek artıyor.

Cumartesi ve Pazar günleri, Bodrum-Gümüşlük ve Gümüşlük-Bodrum rotaları olarak planlanan yarışlara, toplam 10 tekne ve yaklaşık 60 yelkenci katılacak.

5.Ayak yarışlarının, tahminlerde yer alan uygun hava şartları ve uzun coğrafi rota nedeniyle oldukçaçekişmeli ve keyifligeçmesi bekleniyor.

Yarışa, aralarında Gümüşlük’te yaşayan oyuncu Nejat İşler’in tirhandilinin de bulunduğu bir grup tekne de eşlik edecek.

14 Mart 2020, saat 9.30 da Gemibaşı Restoran’daki brifing ile başlayacak yarışlarda, ilk startın 12.00 da verilmesi planlanıyor. Yarış programında, aynı akşam Fenerci Restaurant’ta  yapılacak 4. Ayak ödül töreni var.

Tırhandil Cup 2019-2020 Kış Trofesi, 5. Ayak’ta verilecek özel ödüller; çekiliş ile Seajet zehirli boya ve astarı ve ekipler arasında yapılacak halat çekme yarışması galibine 100 metre, Çekim Halat marka iskota halatı yine Birol Marine’den.

Tırhandil Cup, 2019-2020 Kış Trofesi, Arka PizzeriaParkım Ayaz Hotel ve Fiducia International Yat Bakım Onarım ana sponsorluğu, yerel kurum ve kuruluşların desteğiyle, imece usulü olarak, Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından organize edilmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu