GündemManşetSiyaset

BAŞKAN KOCADON ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için çalışmalarını Muğla il genelinde sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Çarşamba günü Muğla’nın Ula ve Köyceğiz ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlıklarını, ardından belediye ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

“Muğla Kazanacak” sloganıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalara devam eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı ziyaretlerde özellikle Muğla’nın büyük bir değişime ihtiyaç duyduğunu, bu değişim rüzgarının da 2016 yılından itibaren şiddetini artırarak esmeye devam ettiğini vurguladı.

Muğla il genelindeki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlıklarında partililer ile bir araya gelip sohbet ederek partililerin ve vatandaşın talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Kocadon, en son Muğla’nın Ula ilçesi ve aynı günün devamında Köyceğiz ilçesine giderek ilçe genelinde çeşitli ziyaretler yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle CHP Ula ilçe başkanlığında bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, partililerle bol bol sohbet ederek seçim atmosferini değerlendirdi. Başkan Kocadon, partililere yaptığı ziyaretin ardından ise Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan’ı da makamında ziyaret ederek kendisine seçim çalışmalarından bahsedip fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kocadon, Ula ziyaretlerini çeşitli sivil toplum kuruluşu yetkililerine yaptığı ziyaretlerle devam ettirdi. Ula Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kavasoğlu ile tarımsal politikalar ve çiftçilerin talep ve beklentileri hakkında karşılıklı değerlendirmelerini paylaştı. Ula Otomobilciler Şoförler ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Kanat ve Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik’e yaptığı ziyaretlerde de Başkan Kocadon, esnafın sorunlarını öğrenerek çözüm önerileri sundu.

Başkan Kocadon, Ula’nın ardından ise Köyceğiz’e geçti. İlk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Köyceğiz İlçe Başkanlığına yaptı. CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hayal Yıldız ve partilileri bir araya geldi. Ardından Köyceğiz Ziraat Odası Başkanı Şaban Ali Çetin’i, Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Durmaz ve Köyceğiz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Palancıoğlu’nu ziyaret etti. Son olarak Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı da makamında ziyaret ederek sektörün sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinde vatandaşların yaşadığı sorunlarını dinleyip notlar alan Başkan Kocadon, çözümün bir parçası olmak için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunun altını çizerek, “Ben uzun senelerdir belediye başkanlığı yapıyorum. Basamakları birer birer çıktım. Bizim tek bir amacımız var, o da Muğla halkımızın ekonomik seviyesini artırmak. Benim bugüne kadar hiç kimsenin yasal haklarıyla ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncem asla olmadı. Bugün Türkiye’de rantın en yüksek olduğu bir yerde, Bodrum’da, belediye başkanlığı yapıyorum. Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık, yasal haklarını da elinden almadık. Bu kadar sevilmemizin nedeni de budur. Vatandaşlarımız inandığı, güvendiği, dokunabildiği ya da problemlerine çare bulabileceği bir aday görmek istiyorlar karşılarında. Eğer partim beni Muğla’ya aday gösterirse %60 – 65 oy oranını geçeriz. Bunu da açık ve net söylüyorum size. Çünkü ben 2016’dan beri sahalarda konuşuyorum arkadaşlar, adaylığımı yeni açıklamadım, 2016 yılında açıkladım: ‘Ben Muğla büyükşehre adayım’ dedim” dedi.

Partiden güç alan değil partiye güç katan bir aday olmak için yola çıktığını ifade eden Kocadon, “Biz yıllardır hep şunu savunduk: Yola çıktığında sen, içinde bulunduğun yapıya ne katacaksın? Bakın bizim için önemli olan şey, partimizden güç alan değil partimize güç katanlarla yol yürümektir” şeklinde konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu