AsayişGündemManşet

BODRUM’DAN 6 GÖZALTI

Bodrum-fetö operasyonuBodrum merkezli olarak 11 ilde düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen 30 şüpheli için operasyon başladı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı ByLock programını kullandığı belirlenen 30 şüpheli hakkında Bodrum ilçe merkeziyle Muğla, İzmir, Manisa, Ankara, Samsun, Kocaeli, Tokat, Isparta, Mersin, Antalya ve Denizli illerinde 29 farklı adreste eş zamanlı operasyon başladı. Bodrum KOM şube ekipleri FETÖ üyelerini gözaltına lamaya başladı. Sabah saatlerinde başlayan operasyon kapsamında 2 bayan 6 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri arama, el koyma ve şüphelilere yönelik yakalama işlemi gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda H.G., S.A., M.Y., V.K., H.İ. ve D.C’nin evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda çok sayıda flaş belek, harici disk, kamera, fotoğraf makinesi ve örgüt dokümanları ele geçirildi.

Şüphelilerin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğindeki işlemleri sonrasında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecekleri öğrenildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu