GündemKültür SanatManşet

“Annem” kitabı Bodrumlularla buluştu

annem kitabi tanitimi (2)Emine Güler Kocabıyık’ın yazdığı “Annem” kitabının tanıtımı Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Trafo Bodrum’da yapıldı. Etkinliğe Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Melengeç ve Cafer Doğan ve vatandaşlar katıldı.

“Benim iki aşkım var; birisi Bodrum, birisi de annem dediğim teyzem. Bu kitabı tüm annelere ve tüm Bodrum aşıklarına armağan ediyorum” diyen Kocabıyık desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi’ne de teşekkür etti. Emekli öğretmen olan Emine Güler Kocabıyık, kitabında annesini, kendisini ve çocukluk yıllarındaki Bodrum’u anlattığını dile getirdi.

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Melengeç de “Bodrum’da böyle kitapların yazıldığını görmek güzel. Kitabın yazarı Emine Hanımı tebrik ediyorum. Bu kitap vasıtasıyla da tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Bodrum Belediyesi olarak böyle etkinliklere destek vermek bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Etkinlik sırasında barkovizyonda eski Bodrum fotoğraflarından oluşan slayt gösterimine, Bodrum’un yöresel türküleri eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu