GündemManşetSpor

LİDER STRES ATTI

Bodrumspor_surpriz (10)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 26. Hafta mücadelesinde 10 Mart Cuma günü Yomraspor’u konuk edecek.

Grubunda son 9 haftaya 50 puan ile lider giren B.B. Bodrumspor, geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan Dersimspor karşılaşmasından 1-0 galip ayrılmıştı. En yakın takipçisi Kırıkhanspor ile puan farkını 8’e çıkaran B.B. Bodrumspor, Pazartesi gününden itibaren başladığı Yomraspor hazırlıklarını sürdürüyor.

10 Mart Cuma günü Bodrum Şehir Stadı’nda 15:00’da başlayacak Yomraspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor’da hedef, taraftar önünde mutlak 3 puan almak olarak belirlenirken, 29 puanla 12. sırada bulunan Yomraspor ise alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

FUTBOLCULARA SÜRPRİZ

Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu futbolcular Pazartesi günü antrenmana çıkmak için tesislerden ayrılırken, yönetimin sürpriziyle karşılaştı. Ortakent Yahşi’de bulunan Fun Town Yahşi Park’a götürülen futbolcular burada eğlenerek haftanın yorgunluğunu atarken, futbolcular ilk olarak go-kart pistinde, daha sonra ise paintballda birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu