GündemHayatManşetSpor

KADINLAR SAHAYA İNDİ

Bodrum-kadınlar maçıBodrum’da düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde anneler futbol maçı yaptı.

Bodrum Göztepe Futbol Okulu tarafından düzenlenen futbol maçında anneler yeşil sahaya indi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bodrum Göztepe Futbol Okulu tarafından özel bir maç düzenlendi. Futbol okulunda eğitim alan öğrencilerin anneleri özel bir maçta karşı karşıya geldiler.

İlginç etkinlikte takımların isimleri de bir o kadar ilginç oldu.

Antrenör Emrah Çatak maç öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Annelerden dolayı takımların adını kurduk, takımımızın birisi Çatal Bıçak Takımı, diğer takım Nevresim Takımı olacak. Ona göre birazdan maçımız başlayacak. Katılan tüm annelerimize ve siz izleyen minik kahramanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Dünya Emekçi Kadınlar Gününe farkındalık yaratmak istedik. Annelerimizi de yeşil sahaya indirdik. İnşallah hep beraber eğleneceğiz.”

Yaklaşık 15 dakika süren ısınma hareketlerinin ardından maç başladı. Çatal Bıçak Takımı ile Nevresim Takımı arasında oynanan maçta anneler kıran kırana mücadele ederken çocuklarda saha kenarında tezahürat yaptılar. 10’a dakikadan 2 devre halinde oynanan müsabaka 2-2 berabere bitti.

Sahada ter döken anneler maç sonunda etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu