ÇevreGündemManşet

BODRUM’DA FIRTINA KABUSU

Bodrum’da saatteki hızı karada 75, denizde 90 kilometre hıza erişen fırtına ile birlikte toz taşınımı etkili oluyor. İlçenin bazı noktalarındaki ağaçları da deviren fırtına günlük yaşamı kabusa çevirdi.

İlçede sabah saatlerinde başlayan fırtınanın hızı öğleden sonra şiddetini iyice arttırarak karada saatteki hızı 75, denizde ise 90 kilometreye ulaştı. Güneydoğu yönünden esen şiddetli rüzgarda büyük dalgalar Yarımada’nın güney sahillerine vurdu. Sahillerdeki işletmelerin çalışanları fırtınadan işyerlerinin zarar görmemesi için çeşitli güvenlik önlemleri aldı.

Sahillerde gezinti yapmak isteyen kimi vatandaşlar da yürümekte zorlandığı görüldü. Şiddetli rüzgarda balıkçı tekneleri açılamazken bugün feribot seferinin olmadığı bildirildi.

Şiddetli rüzgarda ilçenin bazı noktalarında ağaçlar devrildi. Turgutreis Mahallesi Hürriyet Caddesinde yola devrilen bir ağaç, kısa süreli paniğe neden oldu. Trafik akışını kısmen etkileyen ağaç, belediye ekiplerince yoldan kaldırıldı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu