GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ EVİNDE SOLDU

Kırçiçeği Bodrum BasketTKBL’inde Çankaya Üniversitesi ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket evinde oynadığı maçtan 68 -77 mağlup ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2. devre 23. haftasında evinde Çankaya Üniversitesi ile oynayan Kırçiçekleri ligde yedinci mağlubiyetini aldı. İlk periyodu 24 – 15 Kırçiçeklerinin üstünlüğü ile geçen maçın ikinci periyodunda rakip skoru 38 – 38 eşitledi. Karşılıklı sayılarla başa başa geçen 3. periyotta skor 52 – 53 tamamlandı. Son periyotta, hücumlarından boş dönen Bodrum ekibine karşı Çankaya’nın üstün oyunu karşısında maç 68 – 77 sonuçlandı. Amerikalı oyuncu Selby 24 sayı üretirken, Gamze 16 sayıyla skora katkıda bulundu. Bu sonuçla Kırçiçeği Bodrum Basket ligde oynadığı 23 maçın 16’sını kazanıp, 7’sini kaybederek, 39 puanla 6’ncı sıraya yerleşti.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında;

Çankaya Üniversitesi Baş Antrenörü Çağrı Özek “Rakibimizi tebrik ederiz, çok iyi mücadele ettiler. Güzel bir galibiyet aldık, teşekkür ediyoruz” derken Yasemin Koç “Maçı kazandığımız için mutluyuz, rakip takımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Derya Özyer “Bize zarar veren bir mağlubiyet oldu, ilk yarı maça iyi başladık, ancak yaşadığımız top kayıpları ve çalınmayan faul düdükleri maçın sonucunu belirledi. O noktalarda dengemiz bozuldu ve rakibin yetişmesine izin verdik. 2. yarıda oyunun kontrolü rakibe geçti. Rakibimizi tebrik ediyorum, iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldılar. Deniz Ataer “Rakibimizi tebrik ediyorum. İyi mücadele ettik ancak kazanamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.” Şeklinde konuştu.

Kırçiçeği Bodrum Basket ligin 24. haftasında, 10 Şubat Cuma günü, deplasmanda Mersin Üniversitesi ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu