ÇevreGündemManşet

YAYALARIN İSYANI

bodrum_yagmur_sikintisi (20)Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışlı hava Bodrum’da hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

İlçeyi Cuma günü etkisi altına alan yağışlı hava nedeniyle Bodrumlu vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşıyor. Özellikle yollarda biriken su birikintileri yaya vatandaşları isyan ettiriyor. Yarımadanın birçok bölgesinde yollarda oluşan bozukluklar ile yolun yapısından dolayı bazı alanlarda su birikintileri oluşurken, bu yollarda hızlı giden sürücüler kaldırımdan giden yayaların üstüne su sıçratıyor. Bazı duyarlı sürücüler bu tür yollardan yavaşlayarak geçerken, bazı sürücüler yayalara aldırış etmeden son sürat gitmeye devam ediyor.

Su birikintilerinin yaşandığı bölgede duyarsız sürücüler nedeniyle ıslanan vatandaşlar duruma isyan ederken, bazı vatandaşlar araç sürücülerine karşı küfür de ediyor. Bazı sürücüler bu tür durumlarda yavaşlayarak ıslattığı vatandaşlardan özür dilerken, bazı sürücüler hızları kesmeden yollarına devam ediyor.

Bodrum’u etkisi altına alan yağışlı havanın Pazar gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu