GündemManşetSpor

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol TurnuvasıBodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında finale çıkan takımlar Yeniköy Mahallesi Doğan ile Yalıkavak Mahallesi oldu.
Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve 20 takımın katılımıyla 1 Şubat günü başlayan mahalleler arası futbol turnuvasında, grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen 8 takımın karşılaşmaları sonucu yarı finale yükselen 4 takımın mücadeleleri sonucunda finalde karşılaşacak takımlar belli oldu.
Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan günün ilk karşılaşmasında Asi Tayfa takımını son dakikalarda attıkları güzel frikik golüyle kazanan Yeniköy Mahallesi Doğan oldu. Günün ikinci karşılaşmasında ise turnuvanın favori takımlarından Cevat Şakir Mahallesi’ni penaltılarda 4-3 yenen Yalıkavak Mahallesi oldu.

Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında final maçları ise Perşembe günü oynanacak. Perşembe günü saat 11:00’da Asi Tayfa ile Cevat Şakir Mahallesi üçüncülük için mücadele edecek. Turnuvanın şampiyonunun belirleneceği maç ise saat 13:00’da Yeniköy Mahallesi Doğan ile Yalıkavak Mahallesi arasında oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu