GündemManşet

BODRUM’DA YILBAŞI ÖNCE DENETİM…

Turizmin göz bebeği Bodrum’da yılbaşı öncesi denetimler sıklaştı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ile beraberindeki heyet yılbaşı öncesi alkol satış yerleri ve tüketim yerlerinde, sahte ve kaçak alkolün tüketilmesini önlemek amacıyla Bodrum’da denetim yaptı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ile Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Denetim Ekipleri,KOM Şube Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte gece denetimine çıktı. Bodrum’da bulunan, alkol satış yerleri ve tüketim yerlerini denetleyen Saylak, işletme sahipleri ile bire bir görüşerek bilgiler aldı. Sahte ve kaçak alkol denetiminin yanında aynı zamanda hijyen denetimi de yaptı.

İşletmelerde bulunan müşterilerle sohbet eden Saylak, yeni yıllarını kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmelerini diledi. Saylak denetimlerin ardından yaptığı açıklamada; “Bodrum İlçemizde alkol satılan ve tüketilen işletmelerin denetimlerinde bize destek olan Bodrum İlçe Emniyet Müdürüme ,Ekibine ,Vergi Dairesi Müdürlüğüne ve yıl boyunca gıda denetimlerinde görev alan gıda denetçisi meslektaşlarıma da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu