GündemManşet

KORKARAK EĞLENİYORLAR

bodrum-korku evi-Korku filmi sahnelerini aratmayan dekorlar ve efektlerle donatılar odalara gruplar halinde giren öğrenciler bir saat içinde kendilerine verilen görevleri yerine getirmek için mücadele ediyor.

Kimi gruplar sürenin sonuna kadar şifreleri çözmeye çalışırken kimileri ise daha ilk dakikada pes ederek korku evini terk ediyor.  Adrenalin dolu dakikalar yaşayarak eğlenen gençler korkmuş olmalarına rağmen hallerinden gayet memnun.

Korku evine girmek için sıra bekleyen gençler 15 tatili korku dolu anlarla geçireceklerini ifade ederek “Korku evine önceden de gelmiştim farklı bir konsepti vardı şimdi değiştiği için yeniden korkmaya geldik” dedi.

Oyundan çıkan başka bir öğrenci ise  “Korkunçtu, çok güzeldi, eğlenceliydi, baya eğlendik. Elinde elektro şok olan maskeli bi adam girdi odaya o anlarda baya korktuk. Görevler vardı onları yapmaya çalıştık odadan kaçmak için. İşbirliğiyle elimizden geleni yaptık. Korktuk ama çok eğlenceliydi” dedi.

Korku evinin kapısında bekleyen gençlerden bazıları değişen konsepti görüp tekrar korkmak için sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Lise yıllarında bu işi yapmayı aklına koyan nişanlı çift işlettikleri korku evinde yaş kategorisine göre seans uyguluyor.  Korku evinin işletmecisi Olgun Uygun 15 tatilinde işlerinin çok güzel olduğunu söyleyerek şunları dile getirdi:

“Bir sene önce okulda arkadaşımla okuyorduk lise hayatında, lise hayatında okuduktan sonra mezun olduk biz bu işi sürdürmeye karar verdik. Her yerde de bir şekilde ilerliyordu bu iş.  15 tatildi biraz daha hızlanma oldu. Çocuklarda meraklılar var. Bütün yaş sınırlarına uygun bir şekilde yaptık. Korku seviyesini isteğe göre ayarlayabiliyoruz. Yaş grubuna göre artık korku seviyesini ayarlayabiliyoruz. İsteyen her kişi gelebiliyor. Ailesi ile geliyor, büyükler geliyor, küçükler geliyor yani 7’den 70’e herkes geliyor şuan. Eğlenceli bir oyun.”

İşletmeci Seher Türkyılmaz ise “Daha önce konseptlerimizde lanetin yüzü, testere, tabut, üç konsept değiştirdik. En çok tabut konseptimiz tuttu. Yani lanetin yüzü de tuttu da tabut daha çok tuttu. Şimdiki konsept daha iyi çünkü bir farklılık oldu tüneller olsun başka şeylerde var oyun esnasında” ifadelerini kullandı.

Odalara giren gençlerin korku dolu anları kameralara da yansıdı. Kimi zaman komik anların görüntülendiği korku evinde gençlerin yaşadığı panik anları renkli görüntülere sahne oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu