EkonomiGündemManşetTurizm

BODRUM EMITT FUARININ VAZGEÇİLMEZİ

SONY DSC
SONY DSC

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, önceki gün TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını 21. kez açtı.

Bodrum Ticaret Odası’nın organizasyonuyla 3. Holde BODRUM standı kuruldu. 26 Ocak Perşembe günü yapılan stand açılış kokteyli Bodrumlu firmaların birçok sektör temsilcisi ile tek bir çatı altında bir araya gelmesini sağladı. BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven standa ev sahipliği yaparak gün boyu ziyaretçileri ağırladı.

Dünyanın en önemli turizm buluşmaları arasında olan EMITT fuarına 10 yıldır katılım gösteren T.C. Bodrum Ticaret Odasının hedeflediği şekilde, fuarın ilk günü de Bodrumlu firmalar stantta bir araya gelerek iş görüşmelerinde bulundu. İstanbul’daki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal olan Bodrum seferlerine rağmen, standa ilgi sevindiriciydi.

İlk gün standı ziyaret eden isimler arasında ise, Muğla Valisi Amir Çiçek, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Eski Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Almanya Federal Cumhuriyeti Eski Fahri Konsolosu Teyfik Kısacık, Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Veli Çelik, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, BODER Başkanı Halil Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve TUROFED Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Zaimoğlu yer aldı. BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Bodrum’un ayrıca yer aldığı Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA)  yetkilileri ile bir araya geldi.

Bodrum Standı Ege Ezgileriyle Açıldı…

Açılış kokteyli sırasında Bodrum mandalinası ile hazırlanan içecek ikram edildi. Kokteyl sırasında gitar, keman ve akordeon üçlüsünden oluşan klasik müzik dinletisinde Harmandalı bestesinin senfonik olarak çalınması ise dikkatlerden kaçmadı.

“Bodrum Standı Hepimizin” sloganı fuarın ilk günü de vurgulanarak, firmaların yaptığı görüşmeler kayda geçirildi. TAV Holding Pazarlama Müdürü Serhan Karahatay Bodrum’a direkt uçuşlar konusunda çeşitli şirketlerle uzun süre toplantı yaptı. Hosted Buyer sistemi ile yurtdışından gelen çeşitli ülkelerin seyahat acenteleri gün boyu standa gelerek görüşmelerde bulundu. Bu ülkeler arasında, Ukrayna, Bosna-Hersek, Macaristan, Kosova, Katar, Dubai ve İran yer alıyor.

Fuarın 29 Ocak Pazar gününe kadar açık olacağı ve Bodrum standının son güne kadar iş görüşmelerine platform oluşturacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu