GündemMagazinManşet

BİR GALADA BODRUM’DA

Bodrum-Ara DemirerÜnlü oyuncu Ata Demirer’in yazıp başrolünü oynadığı ‘Olanlar Oldu’ filmi İstanbul ve Antalya’dan sonra Bodrum’da gala yaptı.

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, Hakan Algül’ün yönettiği, yapımcılığını BKM filmin üstlendiği Olanlar Oldu filmi Bodrum galası için başrol oyuncularıyla sinemaseverlerle bir araya geldi. Cinemarine sinemalarında yapılan galaya, ünlü komedyen Ata Demirer ve filmin başrol oyuncularından; , Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen katıldı.
porna izle

Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Ata Demirer’in babası Orhan Demirer’de oğlunu yalnız bırakmadı. Baba oğul ‘Olanlar Oldu filmini beraber izledi. Sinemaseverlerin yanı sıra ünlü şarkıcı Zeynep Casalini, oyuncu müzisyen Şevval Sam, Bodrum Masalı dizisinin genç oyuncusu Dilan Çiçek’te filmi izleyenler arasında yer aldı.

Film gösterimi öncesinde Demirer gazeteciler sorularını yanıtladı. Bodrum’u çok sevdiğini belirten Demirer “Bu hikaye aslında Bodrum’da başladı. Bu filmi yapmamdaki en büyük ateşleyicilerinden biri Bodrum’lu Aksona Mehmet Abimdir. Babam da Bodrum’da yaşıyor. Çocukluğumuzu ve gençliğimizi buradaki süngerci teknelerinde, yelkenli teknelerde geçirdim. Hep bir arzumdu bu film içinde büyüyen bir şeydi. Kuzey Ege’de yazdık, Sığacık’da çektik, gala içinde Bodrum’a geldik. Ege’de takılıyoruz böyle.
porna

Ata Demirer’e gişe beklentisini soran gazetecilere kısa bir cevap vererek sevilmesi istendiğini söyledi. Aynı anda 3 Türk filminin vizyonda olması hakkındaki düşüncelerini de soran basın mensuplarına Demirer ‘herkes kısmetini yer. Milletimiz mutlu olsun yeter.” dedi.

Bir gazetecinin Bodrum’a yerleşmeyi düşünüyor musunuz sorusu üzerine esprili bir dille niye siz emlakçımınsın diyerek “ben zaten buralarda yaşıyorum. Babam burada oturduğu için var burada bir evim.” ifadelerini kullandı.
porna film
Filmi izleyeceği salona gelen Ata Demirer’e Aksona Mehmet Lakaplı Mehmet Baş, ise bronzdan yapılan son süngerci heykelciğini armağan etti. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Demirer herkes ile teker teker fotoğraf çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu