GündemManşetSiyaset

MHP’Lİ ERDOĞAN: GÜN “SİYASET” GÜNÜ DEĞİLDİR!

TERÖR OLAYLARINA İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASINA DAİR GÖRSELMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan son günlerde yaşanan terör olayları sebebiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Gece Ankara’dan, gündüz Diyarbakır’dan gelen kara haberlerle yüreklere ateş düştüğünü ifade eden Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirilen terör olayları maalesef artık başkentte dahi “sıradan” hale gelmiştir. Ülkenin kalbinde yapılan ve 28 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan bu saldırı Türk Milletine adeta meydan okumayla eş değerdir. Elbette aziz Türk Milleti ihanete karşı kenetlenmiş vaziyettedir. Elbette aziz Türk Milleti terörizme boyun eğmeyecektir.”

Gün siyaset günü değil gereğinin yapılacağı gün olmalıdır diyen Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti:
“Bilinmelidir ki; bizim için; Diyarbakır’ın Ankara’dan, Lice’nin de Çankaya’dan hiç bir farkı yoktur. Aziz hemşehrilerim de bilmelidir ki vatan toprağının her bir karışı kutsaldır. Her bir karışı Yüce Allah’ın şehitlerimizi vesile kılarak bizlere emanet ettiği kutsallarımızdır. Emanetleri de namusumuzdur.
Bir kez daha lanetlemenin ve kınamanın dahi hafif kaldığı bu terörist saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve kahraman güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine sabır diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. Allah Türk Milletinin üzerinden rahmet ve bereketini eksik etmesin. Türk Milletinin üzerinden “elini” çekmesin.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu