ManşetSpor

Çağdaş Bodrum İzmir’den Puanla Döndü

9. Haftanın Maçı Bahçeşehir Koleji ile

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin yedinci haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda gerçekleşen müsabakada her iki takımın da puan mücadelesi için sahaya çıktığı karşılaşmada 11 puanla ligin 9. sırasında yer alan Pınar Karşıyaka, ev sahibi olma avantajıyla sahaya çıkarken, 9 puanla 14. Sırada yer alan Çağdaş Bodrum Spor, Bodrum’dan ve Muğla’dan gelen taraftarlarının da tezahüratlarıyla parkeye çıktı.

Maça Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Düveroğlu, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, ilk andan itibaren kurduğu baskıcı ve sıkı savunma ile rakibine oranla topla en çok oynayan taraf oldu. İlk periyodu 22-18 tamamlanan karşılaşmada ilk yarı sonucu ise 44-42 oldu.

İkinci yarıda da rakibine nefes aldırmadan oynayan Bodrum’un Takımı, 3. Periyodu 67-68 önde  geçen Çağdaş Bodrumspor maçı son periyotunda çok kaybedilen sayılar ile 90-82 geride tamamladı.

Çağdaş Bodrum Spor 9. Hafta mücadelesini 25 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’de Bahçeşehir Koleji ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Muğla Menteşe Spor Salonunda oynayacağı karşılaşmaya tüm Muğla’lılar davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu