EğitimGündemManşet

TEOG BİRİNCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

1Cemal Mahir Uslu Ortaokulu 8. sınıf  öğrencisi Berkay Caner Eryazar,  Kaymakam Bekir YILMAZ tarafından ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan ortak sınav sonuçlarına göre 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Bodrum’da birinci olan Cemal Mahir Uslu Ortaokulu 8. sınıf  öğrencisi Berkay Caner Eryazar,  Kaymakam Bekir YILMAZ tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz ve Okul Müdürü Osman Eyri, Öğrencinin annesi Sevinç Eryazar ve Babası Vehbi Eryazar katıldı.

Ödül töreninde konuşan İlçemiz Kaymakamı Bekir Yılmaz İlçemizde bulunan Devlet okulları arasında 120 soruyu cevaplayarak birinci olan öğrenci ile gurur duyduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

“Her öğrencimizin de bu başarıyı yakalamasının imkansız olmadığını ifade etmek istiyorum, düzenli ve özverili bir şekilde çalışmanın sonucunu bu başarıyla alabilirsiniz. Öğrencimizi, ailesini öğretmenlerini bu başarıdan dolayı kutluyorum.” dedi.

İlçe birincisi olan Berkan Caner Eryazar ise “bu başarımı düzenli çalışmaya ve spor yapmaya bağlayıp emeği geçen öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum. Hedefim uçak mühendisliği.” dedi.

Öğrencinin Babası Vehbi Eryazar “Oğlumla gurur duyuyorum o zaten çok başarılı bir öğrenci birinci sınıftan üçüncü sınıfa atladı, biz ailesi olarak her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz.” Diyerek duygularını anlattı.

Konuşmaların ardından Berkay’a Kaymakamı Yılmaz tarafından ödül takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu