GündemManşetSpor

ÇATALCASPOR HAZIRLIKLARI TAMAM

Bodrumspor_catalcaspor_hazirliklari_tamam (12)Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Çatalcaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci devrenin ilk maçında İstanbul deplasmanında Çatalcapor ile karşılaşacak. Bodrumspor Salı günü başladığı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını bugün (Cumartesi) Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Bodrumspor kafilesi öğleden sonra İstanbul’a hareket ederek, maç öncesi konaklayacağı otelde maç kampına girecek.

Takımın Çatalcaspor maçına hazır olduğunu belirten teknik direktör Necati Erkmen ise şunları söyledi;

“Devre arasını çok iyi geçirdik. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla beraber ilk yarıda eksik olan mevkilerimizi de tamamlamış bulunuyoruz. Oyuncularımız ile birlikte teknik kadro olarak müsabakaya en iyi şekilde hazırlandık. Rakibimizi etüt ettik, oyuncularımıza anlattık. Sakat veya cezalı oyuncumuz yok. İnşallah oradan üç puan ile döneriz”.

İki takımın Bodrum’da oynadığı sezonun ilk karşılaşmasını Bodrumspor 3-0 kazanmıştı. Grubun zorlu ekiplerinden Çatalcaspor ile Bodrumspor 28’er puana sahip. Bodrumspor 5’inci sırada yer alırken, Çatalcaspor 6. sırada bulunuyor.

15 Ocak Pazar günü İstanbul Ziya Altınoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.00’da çalacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu