ÇevreGündemManşet

MUĞLA’DA KAR YAĞIŞI

Mugla_kar_yagisi (5)Yoğun kar yağışı nedeniyle Milas- Muğla arasında trafik durdu, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Muğla merkez başta olmak üzere Muğla’nın yüksek kesimlerine yağan kar nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor. Sabah saatlerinden itibaren yoğun kar nedeniyle Milas – Muğla arasında trafiğin durduğu öğrenilirken, ekiplerin yolu açmak için çalışmalar başladığı öğrenildi.

BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL…

Devam eden yoğun kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle Menteşe, Ula, Yatağan, Kavaklıdere ve Seydikemer İlçelerinde 10 Ocak Salı günü eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği bildirildi.

Ayrıca, Menteşe, Ula, Yatağan, Kavaklıdere ve Seydikemer İlçelerimizde 10 Ocak Salı günü kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile bayanlara İlçe kaymakamlıkları tarafından 1 gün izin verildi.

Muğla genelinde yoğun kar yağışı etkili olurken Bodrum’da da gece saatlerinde başlayan yağmur devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan yağışın öğle saatlerine kadar etkisini sürdürmesi beklenirken, meteoroloji, sel, su baskını gibi konulara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu