EkonomiGündemManşetTurizm

MUĞLA VALİSİ ÇİÇEK “YOLA DEVAM” MESAJI VERDİ

Bodrum-Muğla Valisi Amir ÇiçekBodrum’da turizmciler ile bir araya gelen Muğla Valisi Amir Çiçek yatırımcıların, istihdam sağlayan işadamlarının yanında olacağını açıklayarak, yola devam mesajı verdi.

Bir dizi toplantı ve ziyaret için Bodrum’a gelen Muğla Valisi Amir Çiçek ilk olarak Torba uygulama noktasındaki güvenlik güçlerini denetledi.  Daha sonra Bardakçı Koyundaki Salmakis Otelde düzenlenen Ekonomik İstişare Toplantısına katılan Vali Çiçek’e, Kaymakam Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ticaret Odası Başkanı Mahut Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz eşlik etti. Toplantıda, Bodrumlu turizmciler, meslek odaları, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum temsilcileri de katıldı.

Vali Çiçek, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

“En yakın çevremizde savaş yapılıyor. Çocukları öldürüyorlar. Bombalıyorlar. Suriye’den, Irak’tan bahsediyorum. Yani bu hiç bir zaman insana yakışmayacak bir şeydir. Bu bizi nasıl etkiledi. Elbette ki yanımızda bombalar patlarsa  savaş olursa buraları da etkiliyor. Bu işten etkilenmemek için biz kendimizi devamlı dimdik güçlü, en iyi şekilde azimli, vizyoner olarak işlerimizi yürütürsek bize kimse bir şey yapamaz. 15 Temmuz’u  her an bir film gibi önümüze koyacağız. Gözümüzün önünden geçireceğiz. 15 Temmuz, birliğimizi berberliğimizi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ekonomisini yok edip bu bölgede savaş ortamı yaratıp yok etmenin  denediği bir gün olmuştur. Darbe girişimiydi bilmem neydi  diye dar tutarsak  düşmanımızı iyi tanıyamamış oluruz. Kimdir bu düşman? Terördür. Terörün arkasındaki desteklerdir.”

Vali Çiçek konuşmasında, FETO’cuların 15 Temmuzu başaramadıklarına değinerek bundan sonra  “Bu kez ekonomiyi baltalamaya  çalışıyorlar. Onun için 15 Temmuzu devamlı önümüze koyup, çalışmamız gerekiyor” dedi.

YATIRIMCININ YANINDAYIZ

Ekonomik İstişare Toplantısında konuşan Muğla Valisi Çiçek tüm kamu görevlilerinin görevini en iyi şekilde yapabilmesinin en büyük milliyetçik olduğunu ifade ederek işadamlarına hitaben sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler yanınızdayız arkadaşlar. Bizler derken sadece bir vali olarak şahsım değil. Yönetimimle beraber, kamu görevlileri ile beraber, ilçedeki memurlarla beraber. İş adamlarımızın, yatırımcılarımızın istihdam sağlayanlarımızın, turizm işletmelerimizin hangi alanda olursa olsun. Sizlerin yanınızda olmak bizim için bir görevdir biliyorum, bu görevle yanınızdayız Sizlerle aynı şeyi düşündüğümüzü biliyoruz. Bodrumumuzda 2017 yılında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız.”

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Muğla Valisi, programının devamında Ticaret Odasından vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu