GündemManşetSpor

KARAKAYA’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

bodrumspor_devre_arasi_kamp (5)Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin ikinci yarısı öncesi devre arası kampını Bodrum’da sürdürüyor.

Devre arası kampını Bodrum’da ki tesislerinde sürdüren B.B. Bodrumspor, Yalı Çiftlik Tesisleri başta olmak üzere Yarımada genelinde bulunan spor tesislerinde ligin ikinci yarısı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın Bodrum Şehir Stadı’ndaki antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya ise yaptığı açıklama ile son günlerde merak edilen transfer konularına açıklık getirdi.

SAKARYASPOR İLE ANLAŞTIK…

Başkan Karakaya takımın iyi bir hazırlık döneminden geçtiğini belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

“ Bu sene devre arasında kendi tesislerimizde kamp yaptık. Bodrumsporumuz ikinci yarıya güzel bir şekilde hazırlandı. Son günlerde Bodrumsporumuz’da gelişmeler var tabi ki, bu gelişmelerden bir tanesi de Mümin Aysever’in Sakarya’ya transferi konuşuluyor her yerde. Bende konuya açıklık getirmek istiyorum; Biz Sakaryaspor ile anlaştık ve Mümin Aysever bundan sonra Sakaryaspor forması giyecek. Bu konuya açıklık getirmek istiyorum çünkü, taraftarlarımızın aklında acaba Bodrumspor şampiyonluktan vazgeçiyor mu, hedeflerinden taviz veriyor gibi şeyler gelmesin.

BODRUMSPOR’UN KASASINA 385 BİN TL GİRDİ…

Başkan Karakaya Mümin Aysever’in Sakaryaspor’a transfer olma sürecini ise şu şekilde anlattı;

“Bursa’da oynadığımız Yeşilbursa maçından sonra Mümin İstanbul’da Sakaryaspor yöneticileri ile masaya oturmuş ve prensip anlaşmasına varmış. Mümin o günden bugüne de bize gelerek ben ayrılmak istiyorum, ben gariban bir ailenin çocuğuyum, hayatımın teklifini yakaladım, zaten 3 ay sonra sözleşmem bitiyor ve o zaman gidersem kulübüme de para kazandıramayacağım, artık hizmetimi ettiğimi düşünüyorum, bu saatden sonra burada konsantre olamam, gibi isteklerle geldi bize. Biz ilk başta bunu uygunsuz gördük ve yüksek fiyatlar istedik Sakaryaspor’dan. Ama Mümin’in ısrarı ve Sakaryaspor’un ısrarı üzerine bizde düşünmeye karar verdik ve Mümin’i hakikaten iyi bir fiyata Sakaryaspor’a vermeyi değerlendirdik. Mümin’in artık Bodrumspor’a faydalı olamayacağı düşüncesi de hem teknik ekipte hem de bütün yönetim kurulumuzda oluştu ve bu yüzden Mümin Aysever’i Sakaryaspor’a verme kararı oluştu. Bu transferden de Bodrumsporumuz 350 Bin gelir elde ediyor. Biz Mümin’i 10 bin liraya İnegöl’den almıştık. Yani Mümin’den 350 Bin Lira ayrıyeten 35 Bin Lira alacaklarından feragat ediyor, yani 385 Bin Lira Bodrumspor’un kasasına girmiş oluyor. Hakikaten 3. Lig koşulları araştırıldığında gayet büyük bir rakam, astronomik denebilecek bir rakam bu lig için.”

“BU TAKIM BU LİGİN EN AZ GELİRLİ TAKIMLARINDAN BİR TANESİ”

Başkan Karakaya ülkede yaşanan gelişmeler nedeniyle de bazı zorluklar çektiklerini dile getirerek şunları söyledi;

“Bu kararı almamızda şu sebepte var bunu bütün kamuoyunun bilmesini istiyorum. Ülkemizde meydana gelen darbe girişimi, terör olayları gibi olaylardan nedeni biliyorsunuz geçen sene turizm çok sekteye uğradı. Bodrum’da turizm yöresi ve bizde bundan etkilendik aslında ama bunu dışarıya yansıtmadık. Belediye başkanımız Mehmet Kocadon olsun, bizler olsun Bodrumsporumuzu orta gelirle başa oynatmak için elimizden geleni yaptık. Bu takım bu ligin en az gelirli takımlarından bir tanesi. Buna rağmen Bodrumspor başa oynuyor, şampiyonluğa oynuyor. Gelecek yıl turizmin nasıl olacağı da belli değil o yüzden biz dedik ki; Biz Bodrumspor’un çıkarlarını menfaatlerini düşünmek zorundayız. Ben de burada Bodrumspor’un çıkarlarını gözetiyorum. Hem futbolcunun önü açılıyor hem de Bodrumspor çok iyi bir gelir elde ediyor. Yani bu görevi bize verenler, bize güvenenler rahat olsunlar, bu geminin kaptanı bensem, kimse bu gemi ne kadar dalgalarla çarpışmış etmiş ona bakmıyor, gemi limana geldi mi? Gelmedi mi? Ona bakılıyor. Bu geminin de limana yanaşması için bizim böyle bir hamle yapmamız gerekiyordu. İnşallah bu hamle Bodrumsporumuzun işine daha çok yarayacak. Buradaki futbolcularımızın alacaklarını dağıtacağız.”

YENİ FORVET 2. LİGDEN GELİYOR…

Başkan Karakaya yeni transferle ilgilide şunları söyledi;

Taraftarlarımız rahat olsun. 2. Ligden Bodrumspor’ yakışır bir forvetle anlaştık. Bugün veya yarın o da Bodrum’a gelecek. Forvet hattına bir de Uğur Karakoç’u almıştık yani Bodrumspor’un forvet hattı bu iki takviye ile daha da güçlü olacak.  Bodrumspor ikinci yarıda daha güzel işler yapacak. Bize güvenen, her zaman arkamızda olan başta Mehmet Kocadon ve kalbinde kalbinde Bodrumspor sevdası olanların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz inşallah. İki tane de takviye yaptık biliyorsunuz, biri savunmaya, birisi sağbeke, onlarda iyi futbolcular. İnşallah birde orta saha alıp transferi kapatmak istiyoruz. Ben kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah onların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu