GündemManşetSiyaset

AK PARTİDEN YILBAŞI ZİYARETİ

ak-partihastane-ziyaret-8AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 2016 yılının son günü Bodrum Devlet Hastanesinin personelin yeni yılını kutladı, hasta vatandaşları ziyaret etti.

31 Aralık akşamı saat 21:00’de Bodrum Devlet Hastanesine yapılan ziyarete; AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, yönetim kurulu üyelerinden Ömer Özmen, Yener Çelik, Erhan Ünaldı, Yokuşbaşı Mahalle Başkanı Zeki Çelik, Macide Gündoğdu ve partililer katıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi’nin acil servisinde Uzman Dr.Hakan Çamlıca’nın nezaretinde yapılan ziyaret, Genel Cerrahi Servisi ve Yeni Doğan Çocuk Servisinde devam etti. Servislerdeki hasta odalarını tek tek ziyaret eden Başkan Gündoğdu, 2017 yılının ilk günlerinde itibaren sağlıklı günlere kavuşmaları konusunda hasta ve yakınlarının yeni yıllarını kutladı ve şifa diledi.

Nöbette olan hastane personeliyle de sohbet eden Başkan Gündoğdu eksik ve ihtiyaçları sorarak not aldı. Gündoğdu, ülkenin geçirdiği zor günleri vurgulayarak, canla başla çalışan sağlık personelinin yeni yılını Nöbetçi Uzman Dr. Hakan Çamlıca’nın nezdinde kutlayarak hastaneden ayrıldı.

Hastane ziyareti sonrasında Türk Kuyusu Mahallesinde bir vatandaşın evini ziyaret eden AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu yılın son saatlerde çocuklarla çay içti, oyun oynadı, sohbet etti.

Kısa bir süre önce eşini amansız bir hastalık nedeniyle kaybeden vatandaşın evinde misafir olan Gündoğdu; “Hayatın ne zaman ne getireceğini bilmemiz mümkün değil, şartlar ne olursa olsun her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız. 2017 yılı geçen yılda yaşadığımız tüm zorlukların ortadan kalktığı sağlıklı, huzurlu ve barış içerisinde bir yıl olur” dedi.  Ailenin hediyelerini vererek vatandaşların yeni yılını kutlayan AK Parti mensupları yılın son fotoğraflarını çocuklarla çektirdiler.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu